Pubercursus

2 meiden

Pubercursus 'Positief Opvoeden' start op 9 november a.s.

Op dinsdag 9 november 2021 start de pubercursus 'positief opvoeden'. De cursus is voor elke ouder die meer kennis wil over het opvoeden van pubers in de leeftijd van 12 tot 16 jaar. Er zijn vier cursusavonden en een gezamenlijke slotavond. U kunt zich nog aanmelden voor deelname.

Het doel van Positief opvoeden is ouders vaardigheden te geven die ze nodig hebben om gezonde, evenwichtige tieners op te voeden en te bouwen aan sterkere familierelaties. Het programma helpt ouders ook om met ongewenst gedrag om te gaan en helpt problemen te voorkomen nog voordat die optreden. 

Positief opvoeden schrijft mensen niet voor hoe ze moeten opvoeden. Het biedt hen eenvoudige en doeltreffende strategieën die ze kunnen gebruiken bij het realiseren van eigen waarden, overtuigingen en wensen.

Cursusinformatie

De cursus is voor elke ouder die meer kennis wil over het opvoeden van pubers en vraagt om actieve deelname. Aan de hand van een werkboek ga je zelf en in groepjes aan de slag met het formuleren van doelen en het stimuleren van goed gedrag.

De avonden zijn op 9, 16, 23 en 30 november. De slotavond is op 21 december 2021. De avond begint om 19.30 uur en is om 21.30 uur afgelopen. De pubercursus vindt plaats in Cultureel centrum Teeuwland, Karel Doormanstraat 30 in Hasselt. De kosten voor deze cursus zijn 15,00 euro.

Interesse?

Meld je dan aan of e-mail uw vragen naar: a.vandenarend@zwartewaterland.nl