Project BOOOST!

In het Beweeg- en Sportakkoord Zwartewaterland, wat onder andere tot stand is gekomen met de input van vele verenigingen uit Zwartewaterland, is de ambitie uitgesproken dat de inwoners van Zwartewaterland met plezier kunnen sporten in een omgeving waarin een positieve sportcultuur de boventoon voert en waarbij de verenigingen over voldoende vrijwilligers beschikken.

Het is een prachtige ambitie, maar óók een geweldige uitdaging. Als bestuur van een sportvereniging wil je niets liever dan een veilige en positieve omgeving bieden en beschikken over een groot aanbod van vrijwilligers. Maar hoe én op welke manier kan deze veilige en positieve omgeving aangeboden worden; hoe komen er meer vrijwilligers?

Om de verenigingen uit Zwartewaterland hierin te ondersteunen is het project BOOOST! ontwikkeld. Het project biedt handvaten en tools aan verenigingen, met ondersteuning van de Buurtsportcoach/verenigingsondersteuner, om te komen tot de gestelde doelen.

Deelname aan dit project is kosteloos

Het doel van het project is dat aan het eind van dit jaar uw vereniging verrijkt is met kennis, inzicht en handvaten in het krijgen van meer vrijwilligers en het hebben van een (nog)veiligere sportomgeving.

Deelname doet u met uw hele vereniging.

Na aanmelding zult u binnenkort een mail ontvangen met daarin de uitnodiging voor de eerste bijeenkomst van het project BOOOST!

Project BOOOST!

Prijs: GRATIS
Doelgroep: Bestuurders van sportverenigingen

Contact

Buurtsportcoach Zwartewaterland

Daphne Best