In Bit Team

In Balans logo met verschillende kleuren in rondje

WIE LEERT ONS INBIT-TEAM DE INS EN OUTS VAN DE ICT


Wij bieden werkplekken aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Er wordt met iedere medewerker naar passende werkzaamheden gezocht. Hierbij kijken we naar de persoon en de mate van ondersteuning die hij/zij nodig heeft. Wij werken volgens het meester-gezel principe, iedere afdeling heeft medewerkers die inhoudelijk het vak verstaan en medewerkers die zich hierin willen ontwikkelen. Diegene die inhoudelijk kennis hebben ondersteunen diegene die hierin nog lerend zijn. Iedereen helpt mee in het afronden van opdrachten.

In Balans werkt onafhankelijk en werft haar inkomen door middel van commerciële opdrachten. Hierin zijn wij onderscheidend van andere maatschappelijk betrokken organisaties.Wij zijn altijd op zoek naar een balans tussen de opdrachten en de belastbaarheid van de medewerker.

Werkzaamheden:

Onze ICT afdeling, Inbit, is hard op zoek naar iemand met kennis van de IT sector. Een senior zoals het binnen het team genoemd wordt. Je zal je bezig houden met de begeleiding en het opleiden van je collega's door je eigen kennis te delen met diegene die ambities hebben op IT gebied. Het onderhouden en inrichten van het interne netwerk, de IT structuur behoort tot de werkzaamheden. Wij werken voornamelijk met Microsoft producten.

Vaardigheden:

Wij zijn nu op zoek naar iemand die zijn of haar kennis wil overdragen en zijn derhalve op zoek naar iemand die werkzaam is of is geweest in de IT sector. Goede kennis van Microsoft producten, zoals Windows 10, Microsoft server en office is een pré. Evenals kennis met hardware assemblage. Kennis en ervaring van sofware in het algemeen is belangrijk, evenals kennis van grafische programma's waar één van onze afdelingen mee werkt.

Ons aanbod:

Als je bij in Balans werkzaam bent dan ben je werkzaam in een gezellig team met veel onderlinge betrokkenheid. We vieren jaarlijks Sinterklaas, kerst en hebben een zomers BBQ. Daarnaast staan wij open voor ideeën en mogelijkheden.

Locatie: In Balans Hasselt

Aantal uren per week: 1 dag per week

Geïnteresseerd of meer informatie kijk op onze website www.inbalanshasselt.nl

Contact

In Balans

Marieke de Jong