Groenteam Vrijwilliger

In Balans logo met verschillende kleuren in rondje

BUITEN IN HET GROEN DOET IEDEREEN GOED, IN BALANS

Houd jij van een frisse neus en heb je een groen hart?

Als vrijwilliger in ons Groenteam help je bij tuinaanleg en bij tuin-en groenonderhoud van diverse projecten en particulier tuinonderhoud, zoals gras maaien, wieden, schoffelen, snoeiwerk, brandhout zagen e.d. Dit onder aansturing van een vakbekwaam hovenier. Je werkt in teamverband met gezellige collega's. Veel mensen hebben veel aan hun hoofd. Onze ervaring is het werken in het groen helpt. Je wordt er blijer van en gaat lekkerder in je vel zitten. door fysiek bezig te zijn wordt je hoofd leeg. Graag willen wij een overeenkomst aangaan voor 6 maanden, na die tijd evalueren we of er interesse is om hier nogmaals 6 maanden aan te koppelen.

Vaardigheden:

Je bent een buitenmens en vindt het fijn met je handen te werken. Je wilt de handen uit de mouwen stekenen wilt graag iets leren over tuinonderhoud.

Wij bieden:

Er is bij In Balans een grote verbondenheid met elkaar. Ieder jaar wordt er een teamuitje georganiseerd, hebben we een zomers BBQ en krijg je met kerst een kerstpakket.Als vrijwiliger heb je inspraak in de organisatie en we staan open voor nieuwe ideeën en innovatieve projecten. In Balans biedt werkplekken aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Er wordt met iederemedewerker naar passende werkzaamheden gezocht. Hierbij kijken we naar de persoon en de mate van ondersteuning die hij/zij nodig heeft. Wij werken volgens het meester-gezel principe, iedere afdeling heeft medewerkers die inhoudelijk het vak verstaan en medewerkers die zich hierin willen ontwikkelen. diegene die inhoudelijke kennis hebben ondersteunen diegene die hierin nog lerend zijn. Daarnaast helpen zij mee in het afronden van opdrachten. In Balans werkt onafhankelijk en werft haar inkomen door middel van commerciële opdrachten. Hierin zijn wij onderscheidend van andere maatschappelijk betrokken organisaties. Wij zijn altijd op zoek naar een balans tussen de opdrachten en de belastbaarheid van de medewerker.

Locatie: In Balans Hasselt

Aantal uren per week: Maandag/t/m vrijdag; dagdelen in overleg

Voor meer informatie zie onze website www.inbalanshasselt.nl

 

Contact

In Balans

Marieke de Jong