Fietsvrijwilligers

Wij zijn woonlocatie het Blokhuis en dit zit aan de oostpietbrugweg 11. Hier wonen (nu) 9 mensen met een verstandelijke beperking,4 dames en 5 heren. Hier wonen 4 bewoners met een meervoudig beperking, dit houd in dat zij een geestelijke en lichamelijke beperking hebben waardoor ze niet zelfstandig kunnen bewegen en hierbij onze hulp of hulpmiddelen als ene rolstoel nodig hebben. Ook zijn er 5 bewoners met een geestelijke beperking zij hebben bij het zelfstandig bewegen geen hulp nodig, maar kunnen niet alleen op pad. De vrijwilliger zal te maken hebben met 2 bewoners met een geestelijke beperking waar van 1 man ook slecht ziend is en 1 bewoner met een meervoudige beperking die wel in staat is ook mee te trappen op de fiets.

Wie zoeken wij?
Voor 3 van onze bewoners zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die met hun even een stukje zouden willen fietsen 1 of 2 keer in de week, voor ongeveer 30min per persoon. Het liefste op vaste dagen (vrijdag en zaterdag of zondag). 2 bewoners zijn geestelijk beperkt en 1 bewoner is meervoudig beperkt. Wij zoeken een vriendelijk persoon, een beetje kennis van de zorg zou fijn zijn (maar niet verplicht), iemand die ook weet wanneer er even een stilte momentje moet zijn en enthousiast word van onze doelgroep. 
Werkzaamheden:
Fietsen op onze elektrische duo fiets, bewoners trappen mee. Of op een normale fiets met iemand die zelfstandig kan fietsen.

Contact

J.P vd Bent

Bobby Batterink - van Egmond

Oostpietbrugweg 11
8281 BG Genemuiden